Vivre

Client
Vivre

Services
platforma vizuala, strategie de brand, ghid de brand

Proiectul Vivre a avut ca obiectiv definirea ADN-ului brandului, incluzând valorile sale, poziționarea și promisiunea, în vederea transformării acestuia dintr-un brand challenger într-un e-commerce cu autoritate în Europa de Est, prin intermediul diferențierii și disciplinei în comunicare.

Pentru a atinge aceste obiective, proiectul a inclus o serie de servicii specializate: auditarea de brand, strategia de brand, design, art direction, copywriting, dezvoltarea manualului de brand și sesiunile de brand engagement. Toate aceste servicii sunt esențiale pentru a realiza o transformare completă și eficientă a brandului.

Auditarea de brand a fost primul pas în cadrul proiectului. Aceasta a inclus o analiză detaliată a brandului, a concurenței și a pieței, pentru a identifica problemele existente și pentru a stabili direcția cea mai bună pentru transformarea brandului.

Pe baza informațiilor obținute în cadrul auditului de brand, s-a dezvoltat strategia de brand. Aceasta a inclus definirea valorilor, a poziționării și a promisiunii brandului Vivre, precum și identificarea publicului țintă și a canalelor de comunicare potrivite.

Dezvoltarea manualului de brand a asigurat coerența și consistența brandului în toate aspectele, de la design la comunicare. Acesta a stabilit reguli clare pentru utilizarea elementelor vizuale și verbale ale brandului.

Sesiunile de brand engagement au implicat angajații Vivre în dezvoltarea și promovarea brandului, prin crearea unui sentiment de apartenență și implicare în succesul acestuia.

În concluzie, prin intermediul proiectului Vivre, toate aceste servicii specializate s-au concretizat în transformarea brandul Vivre într-un e-commerce cu autoritate în Europa de Est, cu o identitate vizuală distinctă, o strategie de comunicare bine definită și o implicare puternică din partea angajaților.

Anathomia. LinkedIn.
Despre noi.

Explorează...

Articolele Anathomia.

Portofoliul Anathomia.