SMOKED DOG

SmokedDog este un brand creat și desenat pentru unul dintre cei mai mari importatori și distribuitori de produse cosmetice pentru bărbați din România. Strategia de brand și design-ul de ambalaj au fost elaborate pentru a integra o gamă diversificată de produse și de a le expune în mod eficient pe diferite tipuri de etichete și ambalaje, atât în magazinele tradiționale, cât și în cele online.

SmokedDog a fost conceput pentru a răspunde nevoii de a se diferenția pe piața produselor cosmetice masculine și a oferi o gamă completă de produse. Prin urmare, strategia de brand a fost axată pe promovarea calității și a eficacității produselor, în timp ce design-ul de ambalaj a fost gândit pentru a fi flexibil și adaptabil, astfel încât să se poată integra cerințelor de expunere în diferite medii și canale de distribuție.

Astfel, SmokedDog reușește să ofere o experiență de brand unică și memorabilă, indiferent dacă produsele sunt achiziționate într-un magazin tradițional sau online. În plus, design-ul de ambalaj și poziționarea strategică a produselor în rafturile magazinelor contribuie la consolidarea imaginii de brand și la creșterea vizibilității produselor în rândul consumatorilor.


SmokedDog.ro

Distribuie

Către alte proiecte​