Silkdom

Client
Silkdom

Services
new brand, strategie de brand, design identitate, retorică, platforma vizuală, fotografie produs

Procesul de construcție a identității de brand pentru Silkdom a implicat dezvoltarea unei platforme vizuale și a aplicațiilor specifice care să reflecte și să sublinieze esența și valorile brandului. În centrul acestei strategii stă pasiunea pentru mătase, considerată nu doar un material, ci o adevărată filozofie de viață. Această viziune este împărtășită și promovată de partenerul fondator al brandului, care își dorește să transmită un mesaj de exclusivism, rafinament și seducție prin intermediul Silkdom.

Platforma vizuală a fost construită în jurul acestor elemente, utilizând culori, texturi și elemente grafice care să evocă eleganța, luxul și frumusețea asociate mătasei. Logo-ul și identitatea vizuală au fost concepute pentru a transmite subtilitate și sofisticare, iar aplicațiile brandului, precum ambalajele, etichetele și materialele promoționale, au fost adaptate pentru a reflecta această viziune în mod coerent și autentic.

În paralel cu dezvoltarea platformei vizuale, s-a elaborat și o strategie de comunicare care să transmită mesajele și valorile brandului într-un mod convingător și eficient. Astfel, au fost create campanii de marketing și materiale de promovare care să sublinieze unicitatea și calitatea produselor Silkdom, atrăgând atenția asupra elementelor distinctive care definesc brandul.

Silkdom își propune să devină un reper în industria mătăsii, reprezentând un simbol al eleganței și rafinamentului în lumea modei. Brandul își propune să ofere clienților săi nu doar produse de înaltă calitate, ci și o experiență unică și memorabilă, care să reflecte valorile și filozofia sa de viață.

Explorează...

Articolele Anathomia.

Portofoliul Anathomia.