Menay

Client
Menay

Services
strategie design, new brand, design identitate, design materiale vanzare, art direction, copywriting, dezvoltare content social media

Proiectul Menay reprezintă o inițiativă îndrăzneață a unei tinere mame antreprenor, care și-a propus să ofere copiilor hăinuțe și accesorii concepute și fabricate cu dragoste și grijă în Oradea, având în vedere binele celor mici.

În centrul acestui proiect stă viziunea de a crea produse de calitate, care să îmbine funcționalitatea cu estetica și să ofere confort și siguranță copiilor.

Echipa Anathomia a abordat proiectul cu o atenție deosebită acordată strategiei de brand și design-ului identității, având în vedere nevoia de flexibilitate și adaptabilitate a logo-ului în diverse contexte și aplicații. Astfel, în etapa de planificare și conceptualizare, s-a acordat o atenție deosebită dezvoltării unui logo versatil, care să poată fi aplicat cu ușurință pe retail, etichete textile, ambalaje și alte materiale de promovare, dar și să permită extinderea gamei de produse și diversificarea categoriilor de produse.

În procesul de design, s-a pus un accent deosebit pe crearea unei identități vizuale care să reflecte esența și valorile brandului Menay: calitate, atenție la detalii, și grija pentru copii și părinți. Astfel, s-a dezvoltat un set de elemente vizuale care să comunice aceste aspecte, utilizând culori vesele, forme ludice și un design prietenos, care să atragă atenția și să creeze o conexiune emoțională cu publicul țintă.

Prin intermediul acestui proiect, Menay își propune să devină o prezență semnificativă pe piața produselor pentru copii, oferind o gamă diversificată de hăinuțe și accesorii care să răspundă nevoilor și preferințelor părinților moderni. Cu ajutorul strategiei de brand și design-ului identității dezvoltate de Anathomia, Menay are acum toate instrumentele necesare pentru a-și atinge obiectivele și a-și consolida poziția pe piață.

Menay website
Menay Facebook

Anathomia. LinkedIn.
Despre noi.

Explorează...

Articolele Anathomia.

Portofoliul Anathomia.