eMAG

Client
eMAG

Services
concept creatie black friday,
spot TV

Dezvoltarea unei strategii de creație este o etapă fundamentală în procesul de comunicare a unui mesaj eficient și memorabil al .

Atunci când vine vorba despre una dintre cele mai așteptate campanii de reduceri ale anului, cum ar fi cea organizată de eMAG, această strategie devine esențială pentru a atinge obiectivele propuse.

Am conturat obiectivele campaniei astfel încât să răspundă atât nevoilor clienților, cât și obiectivelor comerciale. Definirea unei identități unice pentru această campanie a implicat conceptualizarea mesajului și a tonului de comunicare, astfel încât să se potrivească cu tematica reducerilor și să atragă atenția publicului într-un mod memorabil.

Canalele clasice, precum televiziunea, radio-ul, presa scrisă și outdoor-ul, au fost integrate într-o abordare holistică, menită să ajungă la un public cât mai larg. Elementele vizuale și verbale au fost adaptate pentru a se potrivi specificităților fiecărui canal, asigurându-ne că mesajul este receptat în mod corespunzător de către audiență.

În final, rezultatele campaniei au depășit așteptările, cu un impact semnificativ asupra vânzărilor și a notorietății brandului. Acest proiect demonstrează importanța unei strategii de creație bine conturate în atingerea obiectivelor de marketing și comunicare.

eMAG.ro

Anathomia. LinkedIn.
Despre noi.

eMAG

Explorează...

Articolele Anathomia.

Portofoliul Anathomia.