Danubius

Client
Danubius

Services
rebranding, design identitate, aplicații corporate și sales, retorică brand, strategie și arhitectură de brand

Proiectul de rebranding pentru Danubius a marcat un moment de sărbătoare pentru companie – aniversarea celor 25 de ani de la înființare. Având ca obiectiv consolidarea poziției sale de lider pe piața de echipamente fiscale, proiectul a inclus o strategie de brand, design-ul de identitate vizuală, art direction și retorică de brand.

Lansat în iunie 2020, in plina pandemie, acest proiect este un exemplu de implicare strategică în redefinirea identității unei companii. Antreprenorii interesați de produsele și serviciile pot accesa website-ul Danubius pentru a explora toate opțiunile disponibile pentru casele de marcat și gama variată de echipamente fiscale.


Unul dintre aspectele cheie ale proiectului a fost sedința de brand engagement, organizată pe platforma Zoom în contextul pandemiei.

Prin intermediul acestei transformări, Danubius își propune să ofere o imagine mai puternică și o poziționare de top pe piață, menținându-și în același timp angajamentul față de calitate și inovație.
Recomandăm antreprenorilor din industria retail și nu numai să viziteze website-ul www.danubius-exim.ro pentru a accesa toate opțiunile pentru casele de marcat și toată gama de echipamente fiscale, iar pentru a fi la curent cu cele mai recente noutăți și actualizări de brand ale companiei, să urmărească canalele de social media ale Danubius.

Vezi și alte proiecte.

Silkdom

new brand, strategie de brand, design identitate, retorică, platforma vizuală, fotografie produs