Anathomia-Vivre-brand guideline-manual-brand-01

Dezvoltare Strategie și Arhitectură de Brand

Înseamna elaborarea și construirea strategiei de brand, a recomandărilor privind direcțiile strategice de dezvoltare și consolidare a brandului (valori, poziționare, promisiune, platformă de brand), precum și recomandări pentru acțiuni concrete (comunicare internă și externă), retorica de brand si comunicare.

În cadrul strategie de brand se va propune o poziționare / promisiune – în vederea consolidării acestuia și a susținerii obiectivelor de business.
Se vor face recomandări ce privesc arhitectura de brand / portofoliu actuală, vizavi de extensiile de brand actuale și necesitatea dezvoltării sau îmbunătățirii acesteia pe termen mediu și lung.

Beneficiile clienților care aleg să lucreze cu noi pentru a clarifica și dezvolta strategia de brand sunt următoarele:

  • Creșterea valorii brandului: Strategia de brand poate ajuta la creșterea valorii brandului și a recunoașterii acestuia în piață, ceea ce poate duce la creșterea vânzărilor și la consolidarea poziției de lider în industrie.
  • Poziționare clară pe piață: Strategia de brand ajută la dezvoltarea unui plan clar de poziționare pe piață, astfel încât brandul să se diferențieze de concurență și să atragă publicul țintă într-un mod distinctiv și coerent.
  • Creșterea loialității clienților: Strategia de brand poate ajuta la creșterea loialității clienților prin transmiterea unui mesaj puternic și coerent, care să le transmită acestora valoarea și personalitatea brandului.
  • Eficiență în comunicarea cu publicul țintă: Strategia de brand ajută la definirea mesajului brandului, a tonului și a stilului de comunicare, ceea ce poate duce la o comunicare mai eficientă cu publicul țintă.
  • Creșterea gradului de recunoaștere: Strategia de brand poate ajuta la creșterea gradului de recunoaștere a brandului, prin dezvoltarea unor elemente vizuale distinctive și prin utilizarea lor în mod consecvent în toate materialele de marketing și comunicare.

Proiecte ce au inclus aceste servicii: