Serviciile noastre te ajută

Să crești, să ieși în evidență din mulțimea de mesaje ce te înconjoară.

marketing & brand

Servicille de marketing reprezintă soluții personalizate, adaptate pentru a maximiza vizibilitatea și a eficientiza costurile clienților noștri.

Brand Management

Servicii  pentru consolidarea și evoluția brandului tău. Soluții simple, strategice, cu obiective și implementare eficientă

Art Direction & Copywriting

Compoziții vizuale și narative simple și eficiente care subliniază esența și autenticitatea fiecărui brand

Social Media Content & Managment

Transformăm prezenta online a business-ului tău într-o experiență captivantă și eficientă pentru consumatori

Media Target & Budget

Pentru a maximiza impactul campanilor și vizibilitatea în mediul digital sau traditional, gestionăm eficient resursele financiare pentru rezultate optime prin strategie și planificare

Marketing Strategy

Reprezintă fundamentul pentru consolidarea afacerii. Pe baza analizei brandului și a competiției, vă ghidăm în atingerea obiectivelor de marketing și creșterea vânzărilor.

Digital Strategy

Construim un mix eficient pentru promovarea digitală, pentru a optimiza prezența online a afacerii tale. Ne adaptăm la o piată dinamică, la cerințele de digitalizare și a obiectivelor de vânzări.

Branding

Inspirăm, construim conexiuni autentice și aducem la viață povestea distinctă a fiecărui brand pentru a îl face să strălucească în peisajul concurențial.

Website Design

Design-ul și funcționalitățile website-ului reflectă esența și valoarea brandului tău. Ele trebuie să respecte platforma vizuală a brandului si ghidul de brand.

Art Direction

Conturarea conceptului vizual, transmiterea mesajelor corecte și obținerea unei experiențe vizuale coerente și memorabile pentru consumatori.

Copywriting

Transformăm ideile în conținut relevant, în funcție de audiența urmărită, amplificăm mesajele brandurilor pentru a atinge obiectivele tactice de campanie.

creație & design

Servicile noastre de creație și design reprezintă o sinteză a experienței de peste 20 de ani în piața românească. Aducem la viață identități și campanii memorabile pentru clienții noștri.

soluții digitale

Oferim soluții eficiente și strategii personalizate pentru a sprijini afacerile să prospere în mediul digital.

Social Media Strategy

De la analiza pieței la crearea conținutului, vă ajutăm să
vă atingeți obiectivele de comunicare și să construiți o comunitate în jurul brandului vostru.

Platform Strategy

Crearea și optimizarea strategiei platformelor digitale, furnizând soluții strategice pentru a maximiza impactul, scalabilitatea și eficienta implementării amprentei digitale a brandului.

Digital Strategy

Urmărim modelarea unui peisaj online divers și eficient, oferind clienților soluții inteligente pentru a atinge obiectivele digitale asumate.

Market Research

Folosim servicii de cercetare de piață și analize detaliate pentru a furniza informații relevante și insight-uri valoroase care ghidează strategiile de business și dezvoltarea eficientă brandurilor digitale.

Data Insights

Avem puterea de a sintetiza informațiile puse la dispoziție de mediul online, pentru a interpreta și lua decizii informate, pentru a găsi insight-uri valoroase din datele complexe, pentru a ghida comunicarea brandului și a maximiza eficiența operatională.

Content Strategy

Intotdeauna, avem ca obiectiv modelarea unei prezențe digitale distinctive și a asigura coerența, relevanța și impactul mesajelor brandului în mediul online.

Website Development

Oferim servicii profesionale de dezvoltare web, transformând ideile si platforma vizuala a brandului în experiente digitale, de la concept la implementare.

Website Support

Oferim servicii complete de suport pentru website-uri, asigurând funcționarea optimă, securitatea și actualizările necesare pentru a vă menține afacerea online intr-o formă excelentă.

maintenance

Servicii de optimizare și mentenanță pentru funcționalitatea tehnică și de securitate a website-urilor și a conturilor din social media ale brandului tău.

IRINA ILIE

Brand Master & Fondator


Creator de mărci în diverse categorii de piață și industrii.

Experiență solidă în lucrul cu antreprenoriatul din România, afaceri locale din diverse categorii de industrii, cu cunoștințe aprofundate despre toți factorii de impact ai brandului în business.

Lider motivant, focusat pe dezvoltarea procesului de interacțiune a echipelor cu nucleul organizațional, și inspirație pentru competențele din organizație.

Expert în comunicare, cu o experiența de 25 de ani, specializat în proiecte integrate de marketing, strategie de branding, management de proiect și implementare.

Founding Partner, Anathomia, 2015 to present
Associate Director, Brandient, 2007-2014
Client Service Director, Tempo Advertising, 2006-2007
Client Service Director, TBWA/Merlin, 2004-2006
Account Director, D’Arcy, 2001-2004
Account Manager, McCann Erickson, 1997- 2000
Account Executive Ogilvy&Mather, 1995-1996
Absolvent al Universității București, Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării

Irina Ilie on LinkedIn

MIHAI ILIE

Fondator


Experiență în comunicarea media în diverse categorii de piață și industrii, cu capacitatea de a corela contexte, analize , reseach data și de a contura soluții specifice de comunicare cu focus pe eficiența financiară.

Expert în proiecte integrate de media tradițională și digitală cu peste 25 de ani experiență.

Calificat în soluțiile strategice ale clienților și matematica media, pragmatic, direct.

Specializat în strategie media, media buying și planning, implementare media, relația cu clienții și managementul proiectelor.

Founding Partner, Skyhawk/Anathomia, 2012 to present
Media Director, Odyssey, 2005-2011
Media Manager, Initiative, 2004-2005
Media Manager, Zenith Media, 2002-2004
Media Manager, McCann Erickson, 2000-2002
Media Planner, Leo Burnett, 1998-2000
Media Planner, McCann Erickson, 1996-1998
Absolvent al Politehnicii Bucuresti, Facultatea de Aeronave

Mihai Ilie on LinkedIn