Mai Mai Credit

Client
Mai Mai Credit

Services
design identitate, dezvoltare aplicații ale noii identității.

“MAI MAI Credit” este o instituție financiară nebancară dedicată furnizării de servicii de creditare pentru valori mici, cu un accent deosebit pe termene scurte și medii. Compania a fost construită în jurul unor valori fundamentale care ghidează atât activitatea lor, cât și colaborarea cu partenerii lor.


MAI MAI Credit adoptă o abordare proactivă și inovatoare față de serviciile financiare. Ei sunt dedicați dezvoltării de soluții eficiente pentru a răspunde nevoilor financiare ale clienților lor.

Anathomia, aceasta a dezvoltat o identitate vizuală și materiale de prezentare care reflectă aceste valori. În esență, branding-ul și strategia dezvoltate de Anathomia pentru clientse concentrează pe comunicarea valorilor și a angajamentului acestei companii în a oferi servicii financiare de încredere și utile pentru comunitatea lor de clienți.

La baza strategiei de branding pentru MAI MAI Credit stau două elemente cheie: încrederea și utilitatea. Am înțeles că într-un sector atât de sensibil și important precum cel al serviciilor financiare, încrederea este un aspect fundamental pentru succesul și creșterea afacerii. De aceea, ne-am concentrat pe dezvoltarea unei identități vizuale și a unor materiale de prezentare care să inspire încredere și să comunice angajamentul companiei față de clienții săi.

Prin intermediul culorilor, formelor și elementelor grafice utilizate în identitatea vizuală, am transmis un mesaj de stabilitate, profesionalism și seriozitate. Ne-am asigurat că fiecare detaliu reflectă valorile și principiile MAI MAI Credit și contribuie la construirea unei imagini de brand coerente și consistente.

În același timp, am pus accentul pe utilitatea serviciilor oferite de MAI MAI Credit și pe beneficiile pe care acestea le aduc clienților săi. Am creat materiale de prezentare care să explice clar și concis produsele și serviciile companiei, evidențiind avantajele și soluțiile pe care le oferă clienților în rezolvarea nevoilor lor financiare.

Un alt aspect important al strategiei de branding a fost comunicarea angajamentului MAI MAI Credit față de comunitatea sa de clienți. Am subliniat importanța relației de încredere dintre companie și clienți și am evidențiat valorile etice și responsabilitatea socială pe care MAI MAI Credit le promovează în activitatea sa de zi cu zi.

În concluzie, proiectul de branding a fost o experiență captivantă și inspirațională, în care am reușit să transpunem valorile și angajamentul companiei într-o identitate vizuală puternică și autentică. Suntem mândri de rezultatele obținute și suntem convinși că această nouă imagine de brand va consolida poziția MAI MAI Credit pe piața serviciilor financiare și va contribui la creșterea și succesul companiei în viitor.

Mai Mai Credit website

Anathomia. LinkedIn.
Despre noi.

Explorează...

Articolele Anathomia.

Portofoliul Anathomia.