Iordănescu

Client
Olivia Iordănescu

Services
new brand, design identitate, retorică brand, strategie de brand, materiale sales

Proiectul desfășurat pentru firma de avocatură Iordănescu a reprezentat inițiativa de a crea, de la zero o identitate pentru companie.

Această investiție a fost concepută pe termen lung, având în vedere atât costurile implicate, cât și timpul necesar pentru implementare. O identitate vizuală bine definită și solid construită are capacitatea de a funcționa fără probleme timp de ani de zile, oferind o bază solidă pentru brandul companiei.

În cadrul acestui proiect, am acordat o atenție deosebită adaptării identității vizuale la nevoile specifice ale domeniului juridic, având în vedere experiența noastră în colaborarea cu firme de avocatură. Am luat în considerare importanța comunicării digitale în acest context, deoarece majoritatea interacțiunilor cu clienții și partenerii de afaceri au loc în mediul online.

Iordanescu website

Prin urmare, am dezvoltat o identitate vizuală robustă și flexibilă, care să se traducă coerent și eficient în mediul digital. Ne-am concentrat pe crearea unor elemente grafice și materiale de comunicare care să ofere o imagine profesională și de încredere pentru firma de avocatură Iordănescu. Rezultatul final a fost o identitate vizuală modernă, digitala, care să reflecte în mod adecvat valorile și expertizele companiei, consolidându-i astfel poziția pe piață și creând premisele unei comunicări eficiente și durabile în mediul digital.

Anathomia. LinkedIn.
Despre noi.

Explorează...

Articolele Anathomia.

Portofoliul Anathomia.