Grădinariu

Client
Grădinariu

Services
design identitate, dezvoltare aplicații, externalizare servicii marketing/comunicare, creatie.

Grupul Gradinariu, a fost fondat in 1994, și astăzi este o companie lider, cu experiență în integrarea solutiilor și utilajelor complexe, în domeniul utilajelor și accesoriilor de salubritate, întreținere drumuri pe timp de vară sau iarnă, asigurând multifuncționalitatea utilajelor sau autospecialelor livrate.

Grădinariu este o prezență constantă pe piața utilajelor de construcții, dar și unul dintre cei mai importanți furnizori de autospeciale pentru situații în caz de urgența și principal distribuitor de recipiente de colectare deșeuri.

În colaborarea cu compania Gradinariu, Anathomia a jucat un rol direct în dezvoltarea și consolidarea prezenței lor pe piață. Am creat o identitate vizuală ancorata in design-ul modern al zilelor noastre, distinctivă și coerentă, care transmite cu succes valorile și mesajele brandului lor către publicul țintă. De asemenea, am elaborat și implementat o strategie de brand bine definită, care a ghidat toate acțiunile și inițiativele de marketing și comunicare ulterioare.

Pe lângă aceste aspecte, echipa noastră a gestionat și serviciile de marketing și comunicare ale companiei Gradinariu, funcționând efectiv ca un departament de marketing externalizat. Am lucrat în strânsă colaborare cu echipa lor internă, asigurându-ne că toate activitățile noastre sunt aliniate cu obiectivele lor de vânzări.

Prin intermediul materialelor de prezentare pe care le-am dezvoltat, am reușit să consolidăm și mai mult poziționarea lor pe piață și să le oferim mijloacele necesare pentru a comunica eficient cu publicul lor. Astfel, am contribuit semnificativ la creșterea vizibilității și a impactului lor în industrie și la consolidarea relației lor cu clienții și partenerii de afaceri.

Vezi și alte proiecte.

Silkdom

new brand, strategie de brand, design identitate, retorică, platforma vizuală, fotografie produs