Grădinariu

Client
Grădinariu

Services
design identitate, dezvoltare aplicații, externalizare servicii marketing/comunicare, creatie.

Grupul Gradinariu, a fost fondat in 1994, și astăzi este o companie lider, cu experiență în integrarea solutiilor și utilajelor complexe, în domeniul utilajelor și accesoriilor de salubritate, întreținere drumuri pe timp de vară sau iarnă, asigurând multifuncționalitatea utilajelor sau autospecialelor livrate.

Grădinariu este o prezență constantă pe piața utilajelor de construcții, dar și unul dintre cei mai importanți furnizori de autospeciale pentru situații în caz de urgența și principal distribuitor de recipiente de colectare deșeuri.

Echipa noastră a colaborat strâns cu managementul Grădinariu, oferind servicii de branding, rebranding, strategie de brand, arhitectura, și o gamă largă de soluții de marketing și comunicare. Am lucrat asemenea unui departament de marketing externalizat, pentru a asigura că obiectivele lor de promovare și de vânzări sunt întotdeauna în centrul atenției.

Am dezvoltat broșuri, cataloage, și alte materiale promoționale care să reflecte cu acuratețe valorile și oferta lor de produse. Aceste materiale au devenit instrumente pentru forta lor de vânzări, facilitând comunicarea cu clienții și partenerii de afaceri și consolidând încrederea în brand.

În colaborarea cu compania Gradinariu, Anathomia a jucat un rol direct în dezvoltarea și consolidarea prezenței lor pe piață. Am creat o identitate vizuală ancorata in design-ul modern al zilelor noastre, distinctivă și coerentă, care transmite cu succes valorile și mesajele brandului lor către publicul țintă. De asemenea, am elaborat și implementat o strategie de brand bine definită, care a ghidat toate acțiunile și inițiativele de marketing și comunicare ulterioare.

Anathomia. LinkedIn.
Despre noi.

Explorează...

Articolele Anathomia.

Portofoliul Anathomia.