Fresso

Client
Vending Master

Services
strategie brand, design identitate, design de ambalaj, dezvoltare aplicații ale noii identității.

Fresso este un brand conceptualizat și desenat de la zero pentru Vending Master.

Strategia de brand și design-ul de ambalaj au fost realizate urmărind vizibilitate și diversitate la nivel de portofoliu, dar mai ales considerand plasarea brand-ului in magazine si multitudinea de materiale personalizate ce însotesc vânzarea unei cafele Fresso.

În timpul procesului de conceptualizare a brandului, echipa noastră a luat în considerare numeroasele aspecte care influențează vânzările de cafea, precum preferințele și obiceiurile consumatorilor on-the-go, plasarea produsului și nevoia de materiale personalizate care să încurajeze cumpărarea.

Fresso este mai mult decât un simplu brand de cafea – este o experiență gustativă și vizuală care aduce bucurie în fiecare zi. El reprezintă un proiect de branding și design de ambalaj, în care am pus accentul pe inovație, diversitate și o prezență puternică în piață.

La baza strategiei de brand și design-ul de ambalaj stă dorința de a oferi consumatorilor o experiență memorabilă și consistentă. Am luat în considerare nu doar calitatea produsului, ci și modul în care acesta este perceput și experimentat de către clienți. Astfel, am dezvoltat o strategie care să pună în valoare caracteristicile unice ale cafelei Fresso și să ofere un brand distinct și recunoscut în peisajul concurențial.

FRESSO website
Fresso Facebook

Brandul FRESSO va pune la dispozitie gama completa de automate de cafea, cafea, consumabile și service post vânzare, dar și consultanță în alegerea aparatului în concordanță cu volumul necesar pentru afacerea dumneavoastră.

În același timp, am avut în vedere și diversitatea portofoliului de produse Fresso, adaptând design-ul de ambalaj pentru fiecare sortiment în parte. Ne-am asigurat că fiecare variantă de cafea are un aspect unic și atrăgător, care să reflecte caracteristicile și aromele specifice ale sortimentului respectiv. Astfel, consumatorii pot identifica rapid și ușor produsul dorit, culorile și se pot bucura de o experiență personalizată și plină de savoare.

În plus, am luat în considerare și plasarea brandului în diverse medii de vânzare, inclusiv în magazine și pe platforme online. Colaborarea strânsă cu echipa Vending Master ne-a permis să dezvoltăm o strategie și un design de ambalaj care să îndeplinească toate cerințele și așteptările acestora. Am fost deschiși la feedback și am colaborat îndeaproape pentru a asigura succesul proiectului în toate etapele sale.

În concluzie, proiectul pentru brandul Fresso a fost o experiență captivantă și inspirațională, în care am reușit să combinăm creativitatea și expertiza noastră în branding și design de ambalaj pentru a crea un brand puternic și iubit de către consumatori. Suntem mândri de rezultatele obținute și suntem convinși că Fresso va continua să cucerească inimile iubitorilor de cafea.

Explorează...

Articolele Anathomia.

Portofoliul Anathomia.