Clario Oftalmologie

Client
Clario Oftalmologie

Services
strategie brand, design identitate, definire platforma vizuală, retorică brand, dezvoltare aplicații ale noii identității, sesiuni brand induction.

Anathomia a realizat si elaborat strategia de brand, construcția identității vizuale și platforma vizuală, însoțită de aplicații specifice pentru brandul Clario, un brand a cărui viziune se bazează pe idea de claritate transpusă din mediul medical oftalmologic în filozofia unui stil de viață sănătos, transparent și armonios.

Clario a fost lansată în anul 2015 din dorința de a construi o clinică de oftalmologie la standarde internaționale. De la selecționarea echipei medicale și stabilirea protocoalelor de lucru și până la alegerea locației, amenajarea sediului, dotarea cu echipamente, totul a fost foarte atent gândit astfel încât Clario să devină un furnizor premium de servicii medicale.

În centrul proiectului Clario stă dezvoltarea unei strategii de brand solide. Acest proces implică definirea clară a valorilor, obiectivelor și direcției pe care brandul dorește să o urmeze. O strategie bine definită oferă un cadru pentru toate aspectele ulterioare ale construirii brandului. Brandul Clario este pus în aplicare într-o gamă diversă de medii și contexte, de la site-ul web la materiale medicale și de marketing. Platforma vizuală este creată pentru a fi adaptabilă și coezivă în toate aceste contexte, astfel încât mesajul și identitatea brandului să rămână consecvente și puternice.

Platforma vizuală Clario dezvoltată de Anathomia a fost concepută pentru a asigura coerența și consistența în toate aplicațiile și materialele de brand.

Materialele de promovare, prezența online și experiența de utilizare, toate elementele vizuale au fost integrate într-un mod armonios și eficient.

În final, colaborarea strânsă dintre echipa Anathomia și client a dus la crearea unei identități de brand puternice și autentice, care să își atingă obiectivele și să transmită mesajele cheie către consumatori. Proiectul reprezintă un exemplu simplu și direct al modului în care o strategie de branding bine definită și o comunicare vizuală eficientă pot contribui la succesul și durabilitatea unui brand într-un mediu concurențial din ce în ce mai dinamic și exigent.

Clario website
Facebook Page
LinkedIn
Youtube

Back to Portofoliu.

Explorează...

Articolele Anathomia.

Portofoliul Anathomia.