3wlabel

Client
3wlabel

Services
new brand, design identitate, retorică brand, strategie de brand

Proiectul 3WLabel reprezintă o perspectivă inovativă a fondatoarelor sale, Irina Moreno și Zuzana Mandic, cu privire la transformarea deșeurilor textile în creații de îmbrăcăminte distincte și unice.

Acest proiect cuprinde nu doar un simplu concept, ci o filozofie complexă. La bază, se află ideea de a exploata resursele din materiale reciclate pentru a crea obiecte vestimentare cu valoare adăugată.

Prin intermediul conceptului Waste to Resource, Wearables & Women Empowerment, 3WLabel reușește să redefinească modul în care percepem materialele reciclate. Acestea devin resurse prețioase, transformate în obiecte vestimentare ce emană unicitate și originalitate.

Proiectul nu se rezumă doar la reinventarea hainelor, ci integrează, de asemenea, un element crucial de empowerment feminin. Promovează și sprijină implicarea femeilor în procesul creativ și de producție, oferindu-le astfel oportunități și un sens puternic de autorealizare. Astfel, 3WLabel nu doar transformă materialele reciclate, ci și transformă viețile femeilor, oferindu-le un mediu și o platformă pentru a-și manifesta creativitatea și abilitățile într-un mod semnificativ și durabil.

Anathomia a colaborat cu 3wlabel pentru a dezvolta o identitate vizuală puternică și o strategie de brand bine definită, care să reflecte în mod autentic și eficient valorile și misiunea companiei. Acest parteneriat a implicat o gamă variată de servicii și expertiză, în scopul de a crea o prezență de brand distinctă și memorabilă pe piață.

Una dintre primele etape ale proiectului a fost dezvoltarea identității vizuale a brandului 3wlabel. Acest proces a inclus crearea unui logo unic, selecția de culori și fonturi, precum și dezvoltarea unor elemente grafice care să ofere coerență și consistență în toate aplicațiile de brand. Echipa noastră s-a concentrat pe crearea unei identități vizuale care să fie atrăgătoare și relevante pentru publicul țintă al companiei, și să transmită în mod eficient mesajele și valorile acesteia.

În paralel cu dezvoltarea identității vizuale, am lucrat împreună cu echipa 3wlabel pentru a stabili o strategie de brand solidă. Acest lucru a implicat analiza atentă a pieței și a concurenței, identificarea punctelor forte și a oportunităților unice ale brandului, și definirea unui set de obiective și direcții strategice care să ghideze toate activitățile de branding viitoare. Ne-am asigurat că strategia de brand a fost aliniată cu viziunea și misiunea companiei, și că a fost concepută pentru a sprijini creșterea și succesul pe termen lung al brandului.

În ceea ce privește retorica și platforma vizuală, am lucrat împreună cu echipa 3wlabel pentru a crea mesaje și comunicări corespunzătoare și eficiente, care să transmită în mod clar și convingător valorile și beneficiile brandului. Am dezvoltat o platformă vizuală adaptată nevoilor și preferințelor publicului țintă al companiei, asigurându-ne că toate materialele și comunicările de brand sunt coerente și relevante pentru audiența țintă.

În concluzie, colaborarea noastră cu 3wlabel a fost axată pe crearea unei identități de brand puternice și autentice, care să sprijine creșterea și succesul companiei pe piață. Prin efortul comun și abordarea strategică, am reușit să dezvoltăm o prezență de brand distinctă și memorabilă, care să se diferențieze în mod pozitiv pe piață și să atragă și să fidelizeze clienții.

Design Credits – Iancu Barbărasă

Anathomia. LinkedIn.
Despre noi.

Explorează...

Articolele Anathomia.

Portofoliul Anathomia.